Burs Formu

BURS FORMUNDAKİ BÜTÜN ALANLARIN DOLDURULMASI ZORUNLU OLUP, EKSİK FORMLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

BURS FORMUNU BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

HOCA-AHMED-YESEVİ-VAKFI-Burs-başvuru-formu

FORMU DOLDURDUKTAN SONRA hayesevivakfi@gmail.com ADRESİNE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.GEREKLİ BELGELERİ EKLEMEYİ UNUTMAYINIZ.

İSTENİLECEK BELGELER:

-Ögrenci belgesi ara sınıftakiler için transkript

-Adli sicil belgesi

-Aile gelir belgesi (bordro banka dk vs)

-Vukuatlı nüfus belgesi

-Banka iban no

Mülakat:  29 Eylül 2019 pazar günü vakıf merkezinde olacaktır!

(*)Hoca Ahmed Yesevi Vakfı burs yönergesi ’nin “asgari başarı koşulları” maddesi uyarınca bursa başvuracak öğrencilerin, alt yıl eğitim programının derslerinden başarısız dersinin olmaması veya yıllık genel başarı ortalamasının 4 üzerinden en az 2,25 veya 100 üzerinden en az 60 olup bir üst yıla geçiş hakkını kazanmaları gerekmektedir. anılan yönerge ’nin “bursun kesilmesi” başlıklı maddesinde ise platformun bursunu almaya hak kazanan öğrencilerin bursunun bir sonraki eğitim öğretim yılında devam edebilmesi için alt eğitim yılından başarısız dersinin bulunmaması gerekmektedir. (not ortalaması aranmamaktadır.)

1-Yanlış bilgi verenleri veya başka bir yerden kredi-burs alanların tespiti halinde bursları derhal kesilir. Haklarında “Hoca Ahmed Yesevi Vakfı Burs Esasları” nda belirtilen hususlar uygulanır ve ayrıca okudukları öğretim kurumları haberdar edilir.

2-Adres değişikliği 1 hafta içinde öğrenci tarafından platformumuz başkanlığına yazıyla bildirilir.